Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Assistent på deltid till vår marknadsavdelning

Till vår marketingavdelning söker vi en assistent på deltid som ungefär en dag (valfri) i veckan kan hjälpa till med:
• Uppdatering av webb och digitala kanaler (Drupal, CRM, Showpad, MyNewsdesk osv)
• Distribution av marknadsmaterial (Tömma systemet till den externa distributören)
• Material till mässor och events
• Översättning av enklare Marketing och kommunikationsmaterial (från eng, dk, no till svenska)
• Inmatning av data i vårt Product Management Information system
• Behjälplig med service till återförsäljare (bilder etc)

Profil
Vi tror att du:
• gillar och har stort intresse av webbpublicering och publicering i sociala och digitala kanaler.
• är en utåtriktad person
• har bra språkkunskaper i engelska och svenska
• är disciplinerad och kan arbeta självständig

Du behöver inte ha erfarenheter från marknadsavdelning tidigare däremot behöver du ha kunskap i officepaketet och gärnakunskaper i något publiceringsverktyg. Kunskaper i Photoshop och InDesign är meriterande.

Det här är ett jobb där du kan få en inkörsport till att arbeta på en marknadsavdelning och lära dig saker om marknadsföring, produktlanseringar, webb m.m. Du kommer att rapportera till Marcom Manager Nordic, Michael Thornblad men jobbar i tät kontakt med vår Marketing Manager Sweden, Mia Strömberg. Du kommer att arbetar på vårt huvudkontor i Bålsta.

Vill du ha ett meriterande jobb?
Befattningen är timavlönad. Dagtid, en dag i veckan enl. överenskommet schema. Tidsbegränsad anställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mia Strömberg på tfn +46 (0) 70 265 54 78. Skicka din ansökan och CV till HR Business Partner, Laiza Olsson: laiza.olsson@saint-gobain.com så snart som möjligt, dock senast den 17 februari.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att intervjua fortlöpande för denna tjänst, så skicka din ansökan redan idag!

En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Oavsett kön och bakgrund är du därför välkommen med din ansökan.