Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gå till beställningformulär

Beräkningsverktyg

GK beräkningsprogram

Med vårt mängdberäkningsprogram för GK bärverk får du information om vad och hur mycket material  som behövs när du ska montera innertak i en eller två nivåer. Klicka på önskat system. Fyll därefter i värdena i varje fält för att beräkna materialåtgången i ditt projekt.  Skriv ut resultatet för en enkel och korrekt beställning hos din återförsäljare. Behöver du hjälp kan du kontakta vår tekniska support.

Beteckning
Mängdning av GK bärverk till innertak

Habito beräkningsprogram

Med Habito beräkningsprogram kan du snabbt se hur tunga prylar som exempelvis TV, köksskåp, hyllor m.m. som du kan hänga upp på gipsväggar med Habito. Du anger skruvavstånd, antal träskruvar och belastning. Resultatet visar om infästningen klarar belastningen samt med vilken säkerhetsmarginal.

Beteckning
Habito beräkningsprogram

FireCase Dimensioneringsprogram

Branddimensionering av bärande stålstomme med Glasroc F FireCase från GyprocBranddimensionering av bärande stålkonstruktioner enligt den gällande standarden EN 13381-4:2013, (Brandteknisk provning av byggnadsdelar). Med Glasroc F FireCase brandskyddsskiva för inklädnad av bärande stålstomme, säkerställer du ett brandskydd på upp till 120 min. Skivan som finns i olika tjocklekar monteras enkelt och snabbt skiva mot skiva med klammer eller Glasroc F skruvar dikt an mot stålet. Inga distanser behövs vilket sparar uthyrningsbar golvyta. 

Beteckning
Branddimensionering av bärande stålkonstruktioner