Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Nordbygg 2020

Kom och prata med våra experter i Saint-Gobains monter C10:49

Experter på Nordbygg

Nordbygg senareläggs till september 2020

Efter regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster för att undvika spridning av Corona-smittan kommer Nordbygg flyttas fram och genomföras i slutet av september 2020 istället för 21-24 april som tidigare var planerat.

I vår monter träffar du våra ämnesexperter inom olika områden. Kom och ställ dina frågor!

Björn Berlin, ansvarig för teknisk support på Gyproc

Vem är du?
Jag heter Björn Berlin och är ansvarig för Teknisk Support på Gyproc.

Vad gör dig till expert inom ditt område? 
På Gyproc Teknisk Support får vi frågor från alla led inom byggprocessen och för att kunna svara på dessa frågor tar vi tillvara på den kunskap som finns internt och i vissa fall via externa konsulter. 

Denna kunskap samlar vi i Gyproc Handbok. 2018  var jag projektledare för uppdateringen av Gyproc Handbok vilket gav mej god insyn i samtliga lösningar och det var en mycket lärorik tid.

Vad kan besökarna prata med dig om på Nordbygg? 
Allt man behöver veta om byggande och optimering av lättbyggnadskonstruktioner med Gyproc produkter! 

Jag visar också hur Gyproc handbok kan fungera som ett ovärderligt verktyg i byggandet.  

 

 

Philippe Samson, Project Manager R&D, Gyproc

Vem är du?
Jag heter Philippe Samson och arbetar som Project manager inom R&D på Gyproc.

Vad gör dig till expert inom ditt område?
Jag har  arbetat med och utvecklat  Gyprocs produkter och system inom  R&D de senaste 10 åren, med fokus på brand, fukt, statik och akustik.

Vad kan besökarna prata med dig om på Nordbygg? 
Jag svarar på frågor och funderingar kring lättbyggnadssystem ur brand- och ljudsynpunkt. Gipsskivor kan faktiskt minska brandspridningen eller till och med förhindra brand! 

 

 

 

Alla Saint-Gobains experter på Nordbygg

På Saint-Gobain finns en gedigen källa av erfarenhet, kunskap och kompetens när det kommer till såväl byggnadsteknik som hållbarhet och komfort. Dagligen finns våra kunniga representanter på plats för att svara på dina frågor kring olika teman. Hur möter vi nya utmaningar när byggande i KL-trä och lättbyggnadsteknik blir allt vanligare? Hur bygger vi ljudmiljöer där människor trivs och mår bra? Vår gästexpert Sara Hector, Alpin skidåkare, kan berätta om sina erfarenheter av att bygga hus med hållbarhet i fokus. 

Björn Berlin

Philippe Samson