Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc Habito® Inbrottsskydd

Håll obehöriga ute och värdesakerna inne

Gyproc Habito® Inbrottsskydd

Gyproc Habito Inbrottsskydd- lösning med god ljudisolering

Nu finns Gyproc Habito Inbrottsskydd, den första flerskiktslösningen med skivor och reglar, utan stålplåt, plywood och förstärkningsreglar. Den uppfyller skyddsklass 1 och 2 samtidigt som den erbjuder god ljudisolering. Lösningen är testad enligt Stöldskyddsföreningens standard SSF 1047:2.

Med Gyproc Habito inbrottsskydd uppnås en tunnare vägglösning, än med traditionella inbrottsskyddsväggar, utan att behöva göra avkall på ljudreduktionen. Den tunnare väggen sparar också kvadratmetrar.

  • Uppfyller kraven enligt SSF 200
  • Upp till R'w 52 dB ljudreduktion
  • Fri från brännbara material
  • Brandklass EI 90

 

”Gyproc Habito inbrottsskydd uppfyller säkerhetsklass 1 och 2 i enlighet med kraven i SSF 200”, säger Björn Berlin, Teknisk chef Gyproc. ”Då lösningen är fri från brännbara material, ger den en extra trygghet vid en eventuell brand”.

För mer information hänvisar vi till kapitel KAP 3.2.11 – Inbrottsskydd Gyproc Habito – HANDBOK.

Se filmen

Gyproc Habito Inbrottsskydd

Systembild