Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Nedpendlat undertak med GK

Gyproc GK till nedpendlat undertak består av bärprofiler och tvärprofiler i stål samt olika typer av upphängning. Lösning ger ett plant och optimalt underlag för montering av skivor. Gyproc GK kan kombineras med standardgipsskivor, Gyproc Planum, Gyptone BIG eller Rigitone BIG.

Systembeskrivning

Gyproc GK kan monteras i en eller två nivåer. En nivår ger en lägre konstruktionshöjd och gott understöd till alla skivkanter som är en fördel vid montering av ett lag gipsskivor. Två nivåer gör att montaget gå fortare med färre produkter och möjligt att justera jämfört med traditionell primär/sekundär-konstruktion. Gyproc GK erbjuder olika upphängningsmöjligheter både för infästning direkt mot bakomliggande bjälklag och justerbart för varierande nedpendlingshöjder. Gyproc GK kan också utföras med brandmotstånd EI(A) 30 - EI(A) 60 med Gyproc gipsskivor.

Fördelar

Helt plana undertaksytor. Upp till 50 % snabbare monteringstid. Mer plats till installationer och möjlighet till högre undertakshöjder. Bred kontaktyta för montering av gipsskivor. Mycket flexibelt. Kan användas som ljudisolerande undertakslösning.

System för nedsänkta undertak med bärprofiler och tvärprofiler i samma nivå för att understödja skivkanterna vid montage av ett lag gipsskivor.
System för nedsänkta undertak med bärprofiler och tvärprofiler i två nivåer för att understödja skivkanterna vid montage av två eller tre lag gipsskivor.