Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Nordbygg 2020

Kom och träffa oss i Saint-Gobains monter C10:49

Gyproc på Nordbygg 2020

Nordbygg senareläggs till september 2020

Efter regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster för att undvika spridning av Corona-smittan kommer Nordbygg flyttas fram och genomföras i slutet av september 2020 istället för 21-24 april som tidigare var planerat.

Gyproc ställer ut på Nordbygg 2020 tillsammans med sina systerbolag inom Saint-Gobain Sweden AB; Dalapro, ISOVER och Weber. 

På Nordbygg 2020 visar vi bland annat upp vår nyligen lanserade Gyproc Habito inbrottskydd . Du träffar också våra experter inom lättbyggnadssystem och kan ställa dina frågor direkt till dem.

Gyproc Handbok 9
Gyproc Handbok är ett praktiskt verktyg som är till stor hjälp vid projektering av framförallt väggar med lättbyggnadsteknik. På Nordbygg kan du bekanta dig med den senaste versionen. 

Utbildning ger proffsigare säljare och tryggare byggare
Med rätt kunskap är det enklare och roligare att sälja – och tryggare att köpa. Gyproc erbjuder olika typer av utbildning, bland annat konceptet Diplomerad Systemsäljare som du kan höra mer om på Nordbygg.

Håller obehöriga ute och värdesakerna inne
Gyproc Habito Inbrottsskydd är den första flerskiktslösningen med skivor och reglar – utan stålplåt, plywood och förstärkningsreglar. Lösningen uppfyller skyddsklass 1 och 2 samtidigt som den erbjuder god ljudisolering. 

Våra experter

I vår monter träffar du våra ämnesexperter inom olika områden. Kom och ställ dina frågor! På plats i montern finns även experter från Saint-Gobain, Dalapro, ISOVER och Weber.

Björn Berlin, ansvarig för teknisk support på Gyproc:
Allt du behöver veta om byggandet och optimering av  lättbyggnadskonstruktioner finns i Gyproc Handbok! Björn Berlin som arbetat med boken berättar hur du använder detta ovärderliga verktyg i ditt byggande.  
Läs mer >>

Philippe Samson, Project Manager R&D, Gyproc:
Visste du att gipsskivor både förhindrar och bidrar till att minska brandspridningen?  Philippe berättar om fördelarna med Gyprocs lättbyggnadssystem ur brand- och ljudsynpunkt. 
Läs mer >>

Saint-Gobains experter

På plats i montern finns även experter från Saint-Gobain, Dalapro, ISOVER och Weber. På Saint-Gobains webbplats ser du vilka de är och vilka tider de är på plats.

Läs mer >>