Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc på Nordbygg 2022

Gyproc ställer ut på Nordbygg 2022 tillsammans med sina systerbolag inom Saint-Gobain Sweden AB; Dalapro, ISOVER och Weber. 

På Nordbygg 2022 presenterar vi bland annat det övergripande konceptet EWALLUTION inom vilket vi samlar våra produkter som vi kombinerar till olika system och lösningar som ger funktioner och fördelar utöver de grundläggande, t.ex:

Gyproc Slimwall System

Med Gyproc SlimWall System kan du få fler kvadratmeter, öka boytan och förbättra byggkalkylen – utan att tappa brandsäkerhet och ljudkomfort. Gyproc SlimWall System är en smart vägg som ger mer golvyta.

Habito Inbrottskydd

Gyproc Habito Inbrottsskydd är den första lösningen med skivor och reglar, utan stålplåt och plywood som klarat testen för inbrottsskydd. Gyproc Habito Inbrottsskydd  håller obehöriga ute och värdesakerna inne. 

Kom och ta del av våra lösningar inom konceptet EWALLUTION i vår monter! 

Gyproc Habito – skivan för enklare infästning

Gyproc Habito är speciellt framtagen för att man ska enkelt kunna skruva upp saker direkt i gipsskivan endast med en vanlig träskruv.

Gyproc Ergolite – för att varje lyft räknas

ErgoLite är resultatet av en unik teknologi som gör det möjligt att tillverka lättare gipsskivor. Bekanta dig med Ergolite på Nordbygg!

Nu finns Gyproc Monteringshandbok på engelska och polska

Monteringshandboken är till stor nytta för den som ska montera Gyprocs lättbyggnadssystem och nu finns den även på engelska och polska. Gyproc Monteringshandbok kan beställas i Saint-Gobain Sweden AB:s webshop.

 

Möt våra experter

I vår monter träffar du våra ämnesexperter inom olika områden. Kom och ställ dina frågor!

Tisdag 26/4 kl. 11.00 Björn Berlin, Teknisk support, Gyproc
Allt du behöver veta om byggandet och optimering av lättbyggnadskonstruktioner finns i Gyproc Handbok. Björn Berlin berättar hur du använder detta ovärderliga verktyg i ditt byggande. 

Torsdag 28/4 kl. 11.00 Philippe Samson, Innovation Manager, Gyproc
Visste du att gipsskivor både förhindrar och bidrar till att minska brandspridningen? Philippe Samson berättar om fördelarna med Gyprocs lättbyggnadssystem ur brand- och ljudsynpunkt. 

Fredag 29/4 kl. 12.00 Jonas Christensson, Akustisk rådgivare, Gyproc
Hur kan vi bygga ljudmiljöer där människor trivs och mår bra? Jonas Christensson har studerat hur olika ljudmiljöer påverkar människor. Kom och ställ dina frågor kring akustiska utmaningar i byggandet.
 

Vi ses i monter C10:49 på Nordbygg 2022, Stockholmsmässan!

Saint-Gobains experter

På plats i montern finns även experter från Saint-Gobain, Dalapro, ISOVER och Weber. På Saint-Gobains webbplats ser du vilka de är och vilka tider de är på plats.

Hämta din fribiljett här

Använd koden saintgobainnb22 för att hämta din biljett till Nordbygg 2022.

E W A L L U T I O N

Smartare system och lösningar med kombinerade produktfördelar.