Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Väderplastning standard

Alla egenproducerade gipsskivor från Gyproc förpackas numera som väderplastade paket som standard

Ny standard: Väderplastning av alla egenproducerade skivor

Sedan den 1 augusti 2017 väderplastas Gyprocs samtliga egenproducerade gipsskivor. 

– Väderplastning som standard omfattar våra mest sålda produkter. Vi har förbättrat vår kapacitet för väderplastning för att kunna ta det här steget och tillgodose kundernas behov. Det här har länge varit en efterfrågad lösning. Jämfört med oplastade paket et finns många fördelar med väderplastning när det gäller kundnytta, säkerhet och effektivitet, säger Gabriella Norén, Supply Cahin Manager på Gyproc.

Ett väderplastat paket kan stå oskyddat i upp till två månader och kan därmed levereras ut till byggarbetsplatser på ett öppet flak, utan att behöva täckas. Det har även inplastade mellanlägg. Risken för transport- och hanteringsskador minskar då plasten skyddar mot skav och stötar. Det innebär också att lastning och lossning blir lättare och effektivare.

De väderinplastade produkterna som omfattas är:

 

Väderplastade paket lastas ut dagen efter order som inkommer före klockan 11.

Kunder som vill beställa dessa produkter UTAN väderplastning kommer att få en något längre ledtid och faktureras samma pris som för väderplastade paket.