Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Arkitekturskolan representerar Sverige i internationell tävling

2 Mars 2016
Arkitekturskolan representerar Gyproc Sverige i internationell tävling

Årets svenska bidrag i den internationella tävlingen Gyproc Trophy är Arkitekturskolan. Gyproc har levererat lösningar till de många böjda väggarna som är signifikanta för byggnaden, ritad av Tham & Videgård arkitekter och byggd av Peab.

Gyproc Trophy är en internationell tävling som sker vartannat år och omfattar samtliga Gypsum- företag inom SaintGobain-koncernen. 2016 sker tävlingen för 10:e gången och avgörs i Prag i början av juni. I sex olika kategorier tävlar inte mindre än 110 bidrag som kommer från 34 olika länder.

Den internationella Trophy-tävlingen, som är ett inofficiellt världsmästerskap i lättbyggnadsteknik, grundades för att belöna de många duktiga yrkesmän som finns i byggbranschen runt om i världen.  En professionell jury, bestående av specialister inom arkitektur och byggteknik, kommer att bedöma de olika bidragen utifrån hantverksmässiga, arkitektoniska och tekniska kriterier. 

Läs mer om tävlingen Gyproc Trophy

Se och lyssna till Tham & Videgårds berättelse om arkitekturskolan