Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 8–16
Huvudkontor
Tel.: 
0171-41 54 00

Vi hjälper dig med ditt byggprojekt 

  Nyhetsbrev
 

Prenumerera på Gyproc Nyhetsbrev

 

You are here

Bättre upplevelse och surf

19 Mars 2015

Vi vill ge dig en så bra upplevelse som möjligt när du surfar på vår webbplats. Därför är den nu byggd med så kallad responsiv design. Det innebär att siten anpassar sig efter mobil, surfplatta eller den enhet som du använder för tillfället. Allt för att du skall få en så bra upplevelse som möjligt utan att du behöver zooma och scrolla.

Sunda lösningar med lättbyggnadssystem
Vi har också byggt upp en helt ny struktur så att du enkelt kan hitta hela lösningar med lättbyggnadssystem till ditt byggprojekt. System och produkter är nu sammanlänkade så att du ser exakt vet vad som hör ihop. Det gör att du lättare kan hitta lösningar som uppfyller de ljud-, brand-, fukt- eller stabilitetskrav som ställs på ditt bygge.

Men vi nöjer oss inte med det! Vi vet att det ställs allt högre miljökrav på byggnader idag. Därför har vi också samlat all dokumentation på ett ställe så att det blir snabbt och enkelt för dig att hitta och ladda ner.

Vår kunskap - din resurs
Sist men inte minst så vill vi gärna att du kontaktar oss så att vi kan bistå dig med vår kunskap och hjälpa dig med allt från projektering till färdigt projekt. Vi har gjort om kontaktsidan så att du lätt hittar den person du söker.

Välkommen till nya Gyproc.se