Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Boka kostnadsfritt webinarium om Gyproc Handbok

2 November 2020

Förra våren släpptes den nionde upplagan av Gyproc Handbok, en eftertraktad bygghandbok och ett praktiskt verktyg som är till stor hjälp vid projektering av framförallt väggar med lättbyggnadsteknik.

Under förra året genomfördes ett antal seminarier där vi guidade och instruerade hur projekteringsarbetet kan optimeras med hjälp av handboken. Nu har vi tagit fram ett webinarium som vi genomför digitalt istället för seminariet. 

Boka ett eget webinarium

Är ni intresserade av att boka ett kostnadsfritt webinarium för ert företag? Datum och tid kommer vi  överens om tillsammans. Webinariet tar i sin helhet 45-60 minuter men kan erbjudas i en kortare variant vid behov.

Välkommen med en intresseanmälan så kontaktar vi er!