Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gemensamt marknadsuppdrag för Gyproc, Isover och Weber

17 January 2023
Gyproc_We care about building

Tillsammans med det nya marknadsuppdraget kommer även en grafisk profil som inkluderar en ny logotyp.

Under de senaste åren har Saint-Gobain genomgått stora förändringar. Förändringar som lett till en starkare och mer agil koncern som står närmare kunderna och marknaden. Alla våra team runt om i världen delar nu ett ambitiöst och meningsfullt syfte: Making the World a Better Home.

Saint-Gobain Sweden AB:s varumärken, Gyproc, Isover och Weber delar Saint-Gobains nya marknadsmission och det finns synergier som kanske inte är bekanta för våra kunder. En del av vår nya varumärkesidentitet är att utveckla varumärkena så att de lätt kan kännas igen som en del av samma grupp.

Ny logotyp

För att stödja förändringen finns tillsammans med vårt nya marknadsuppdrag även en ny grafisk profil vilket inkluderar en ny logotyp.

Gyproc logotyp har behållit samma, igenkännbara, blåa och gråa men har fått ett nytt mer modernt utseende.