Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Guide för projektering av förskolor och skolor

23 Juli 2014

Gyprocs Skolguide är ett projekteringsghjälpmedel som ger en överblick över de krav, standarder och rekommendationer som gäller för bland annat brandsäkerhet och akustik i olika rumstyper i förskolor och skolor.

Den riktar sig  framförallt till projektörer, arkitekter, konsulter och olika huvudmän inom utbildningssektorn.

- Förutom att guiden redovisar vilka krav och rekommendationer som gäller för olika områden, tittar vi på vilka lättbyggnadslösningar som kan vara aktuella för de olika lokaltyperna,  exempelvis klassrum, korridorer eller uppehållsutrymmen säger Torbjörn Pettersson, teknisk chef på Gyproc.

Skolguiden följer i princip samma upplägg som Gyprocs guide för Vårdlokaler som gavs ut i fjol. Guiderna gör inte anspråk på att vara kompletta med hänsyn till alla standarder och krav som finns, utan avsikten är att den ska ge projektörer och rådgivare en samlad överblick.

Skolguiden och Vårdguiden finns att ladda ner eller beställa från hemsidan, www.gyproc.se

För mer information:

Kommersiella frågor Försäljningschef Göran Larsson
tel. 0171-41 54 35
e-post: goran.larsson@gyproc.com

Tekniska frågor Teknisk Support
tel. 0171-41 54 80
e-post: teknisksupport.gyprocse@saint-gobain.com

Beställning av trycksaker Order service Niklas Bodin
tel. 0171-41 54 76
e-post: order.gyprocse@saint-gobain.com