Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc medverkar till utgivningen av Natur & Miljöboken

27 January 2023
Natur & Miljöboken har delats ut som en gåva till barn sedan 1993 och är en tredelad läromedelsserie som riktar sig till årskurs 4, 5 och 6.

Kunskap och framtidstro och Hållbart agerande i alla lägen är två av fokusområdena inom Saint-Gobain Sweden AB:s hållbarhetsplan. Därför medverkar Gyproc till att göra utgivningen av läromedlet Natur & Miljöboken möjlig.

Natur & Miljöboken har delats ut som en gåva till barn sedan 1993 och är en tredelad läromedelsserie som riktar sig till årskurs 4, 5 och 6.

Varje mellanstadieelev i över 193 kommuner som tar emot Natur & Miljöboken får den som gåva. Gyproc medverkar till att möjliggöra utgivningen av Natur & Miljöboken som levereras till mellanstadieelever i Håbo kommun läsåret 2022/2023. Böckerna finns i både tryckt och digital form.

”Tack vare Gyproc samt våra övriga samarbetspartners har vi skapat framtidens hållbara läromedel, säger Ann-Sofi Lag, Projektledare på Natur & Miljöboken.