Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc Monteringshandbok i ny upplaga

11 Maj 2020

Förra året presenterade Gyproc en reviderad upplaga av Gyproc Handbok, den nionde i ordningen. Nu kommer även Gyproc Monteringshandbok uppdaterad och reviderad utifrån innehåll och prestandavärden i Gyproc Handbok. Tillsammans utgör de båda handböckerna en helhet för projektering och montering av väggar med lättbyggnadsteknik. Medan Gyproc Handbok riktar sig främst till föreskrivande led är Monteringshandboken till stor nytta för den som monterar systemet.

Det är åtta år sedan Gyproc släppte den förra upplagan av Gyproc Monteringshandbok och i den nya versionen har nya produkter och system fått ta plats medan andra har tagits bort, där finns även förtydliganden och korrigeringar. Boken har också fått en ny struktur som ska bidra till ett mer logiskt läsflöde utifrån hur en innervägg ska byggas.