Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc på Bygg Göteborg 21-22 mars

7 Mars 2019

På Bygg Göteborg den 21 mars släpper Gyproc en ny upplaga av Gyproc Handbok! Det är drygt nio år sedan sist och den är efterlängtad.

2019 års upplaga är på ca 450 sidor och är uppdaterad enligt gällande branschstandarder, regler och krav. Där finns också produkter och system som tillkommit i Gyprocs sortiment sedan den senaste upplagan, så som Gyproc Habito och Ergolite.

Hållbarhet, byggoptimering och komfort

Hållbarhet, byggoptimering och komfort är i fokus för Saint-Gobain Sweden ställer ut på Bygg Göteborg. Låt oss berätta hur vi jobbar för att möta utmaningarna som bygg- och fastighetsbranschen står inför när det gäller att minska klimatpåverkan och hur vi kan bidra till ett klimatneutralt byggande med hälsosamma inomhusmiljöer där människor kan leva och må bra.

Välkommen till monter G:09 på Åbymässan där vi står tillsammans med representanter från Saint-Gobain Sweden AB:s övriga varumärken, Dalapro, ISOVER och Weber.

Hämta din fribiljett här