Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. Se avvikande öppettider under jul och nyår på Kundservice egen sida. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc på Nordbygg 2020

3 Mars 2020

Gyproc ställer ut på Nordbygg 2020 tillsammans med sina systerbolag inom Saint-Gobain Sweden AB; Dalapro, ISOVER och Weber.

På Nordbygg 2020, den 21-24 april, visar vi bland annat upp vår nyligen lanserade Gyproc Habito inbrottskydd. Du träffar också våra experter inom lättbyggnadssystem och kan ställa dina frågor direkt till dem.

Gyproc Handbok 9

Gyproc Handbok är ett praktiskt verktyg som är till stor hjälp vid projektering av framförallt väggar med lättbyggnadsteknik. På Nordbygg kan du bekanta dig med den senaste versionen.

Utbildning ger proffsigare säljare och tryggare byggare

Med rätt kunskap är det enklare och roligare att sälja – och tryggare att köpa. Gyproc erbjuder olika typer av utbildning, bland annat konceptet Diplomerad Systemsäljare som du kan höra mer om på Nordbygg.

Håller obehöriga ute och värdesakerna inne
 
Gyproc Habito Inbrottsskydd är den första flerskiktslösningen med skivor och reglar – utan stålplåt, plywood och förstärkningsreglar. Lösningen uppfyller skyddsklass 1 och 2 samtidigt som den erbjuder god ljudisolering. Ta en närmre titt i vår monter på Nordbygg!

Våra experter

I vår monter träffar du våra ämnesexperter inom olika områden. Kom och ställ dina frågor! Vi har också experter från Dalapro, ISOVER och Weber på plats.

Tisdag 21/4 kl. 11.00

Björn Berlin, ansvarig för Teknisk support på Gyproc, har arbetat med Gyproc Handbok 9 och berättar hur du använder detta ovärderliga verktyg i ditt byggande.

Tors 23/4 kl. 11.00

Philippe Samson, Project Manager R&D, Gyproc berättar om fördelarna med Gyprocs lättbyggnadssystem ur brand- och ljudsynpunkt.


Vi ses i monter C10:49 på Nordbygg 2020, Stockholmsmässan!