Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc ResistWall System – inbrottsskydd på ett enkelt sätt

24 November 2022

Inom Gyprocs koncept EWALLUTION som bygger på befintliga produkter som kombineras till nya smarta lösningar har Gyproc utvecklat Gyproc ResistWall System, inbrottsskyddande gipsväggar som gör det enklare att bygga säkra rum. Systemet bygger på standardprodukterna Habito gipsskivor och tätare stålreglar, alltså ingen stålplåt eller brännbart material. Det ger en enklare montering, en slank konstruktion och ett inbrottsskydd i Säkerhetsklass 1–3. Systemet kan även kompletteras med Gyprocs sågskydd WallKeeper för att försvåra ytterligare för tjuven. Gyproc ResistWall System har brandklass upp till EI 90 och ljudisolering upp till 52 dB. Lösningen är testad av RISE och möter Stöldskyddsföreningens krav.

”I och med våra nya system för inbrottsskydd kan vi erbjuda säkra lösningar som är smidiga, slanka och praktiska att bygga utan att tumma på funktion och kvalitet. T.ex. en SK2 vägg som klarar R´w 52 dB och EI 90 mot brand”, säger Thomas Viktorsson, Kategorichef, Gyproc.