Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. Se avvikande öppettider under jul och nyår på Kundservice egen sida. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc söker en Produktionsoperatör – 5 skift

20 November 2019
Gyproc söker personal

Arbetsbeskrivning

Som produktionsoperatör har du en viktig funktion för att vi ska kunna nå företagets mål. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar produktionsövervakning, produktionsomställningar, truckkörning och kvalitetskontroll där högsta prioritet är säkerhet och anläggningsutnyttjande. I rollen har man ansvar för produktionsutrustningen vilket innebär felsökning, byte av förbrukningsmaterial och operatörsunderhåll. Du kommer att ingå i ett skiftlag på sex operatörer och du rapporterar till Driftschefen för skiftet. Arbetet utförs i nära samarbete med samtliga medlemmar i skiftet och kommunikationen sker till stor del via telefon i headset.

En annan del av rollen är arbete med förbättringar. Vårt mål är att bli en fabrik i världsklass och som operatör får du möjlighet att delta i förbättringsprojekt som till exempel är inriktade mot operatörsunderhåll, säkerhet och produktivitet.

Arbetsformen är 5-skift vilket innebär att helg- och nattarbete ingår i schemat och du kommer att ingå i produktionsavdelningen på fabriken i Bålsta.

Din profil

Vi söker dig som är minst 18 år och har gymnasieutbildning med godkända betyg, gärna med teknisk och/eller praktisk inriktning. Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete i industrimiljö, truckkort och datorvana. För att lyckas i rollen är det också ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket. Som person är du kvalitetsmedveten, nyfiken, drivande och ansvarstagande med en god förmåga att kommunicera och samarbeta. 

Placering

Tjänsten är placerad i Bålsta.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-12-31 till: HR-teamet@saint-gobain.com, märk ansökan med ”Produktionsoperatör”. Vi behandlar ansökningar löpande.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Carina Ramberg, Produktionschef, tel: 072-452 64 35 eller e-post: carina.ramberg@saint-gobain.com

Ladda ner platsannons som pdf