Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. Se avvikande öppettider under jul och nyår på Kundservice egen sida. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc söker en Underhållstekniker - Mekaniker

20 November 2019
Gyproc söker personal

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta inom Gyprocs underhållsavdelning med fokus på stabil driftsäkerhet. Som underhållstekniker arbetare du med löpande underhåll. Tjänsten innebär reparationer av befintlig produktions- och processutrustning samt förebyggande underhåll och förbättringsåtgärder. 

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av:

  • Allt mekaniskt underhåll
  • Felsökning och reparation
  • Förebyggande underhåll och förbättringsåtgärder
  • Du är delaktigt vid modifiering av befintlig utrustning samt vid installation av nyinvesteringar 

 

Arbetsuppgifterna är omväxlande och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Du vi arbetar med WCM-konceptet är det en förutsättning att du aktivt deltar i olika förbättringsprojekt för att bidra till företagets utveckling. Rollen är placerad i Bålsta och du kommer att rapportera till Underhållschef Interim. Arbetet sker dagtid med del i bredredskapsgrupp.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av reparation och felsökning, har lämplig teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper med inriktning mot maskin. Du har flerårig erfarenhet av liknande tjänst och det är meriterande med erfarenhet av processindustri. Då företaget är internationellt behärskar du såväl svenska som engelska i tal och skrift, som person är du en prestigelös lagspelare som ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. 

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Underhållschef Interim, Torbjörn Karlsson 072-450 43 34.
Skicka in din ansökan senast 2019-12-13 till : HR-teamet@saint-gobain.com, märk ansökan med ”Underhållstekniker - Mekaniker”.

Ladda ner platsannonsen som pdf