Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc söker HR Manager

1 Juni 2021
Gyproc söker HR Manager

Inom Business Unit Gyproc är vi ca 135 anställda och vi har vårt huvudkontor och vår fabrik i Bålsta. Fokus i tillverkningen är återvinningsbara gipsskivor och i tillverkningen arbetar ca 80 anställda. I Bålsta finns även fabriksledningen, en del av säljorganisationen, logistik m.fl. Vår nuvarande HR Manager går vidare till annan tjänst och vi söker en efterträdare till denna breda och spännande roll! 

OM ROLLEN 

Som HR Manager ansvarar du för hela bredden av HR-frågor, både på operativ nivå och som representant för HR i ledningsgruppen. Utöver att driva och utveckla HR-arbetet är du också en nyckelperson i Saint-Gobain Swedens HR Team där du tillsammans med övrigt team utvecklar företagets gemensamma HR-arbete. 

Viktiga uppgifter i din roll som HR Manager: 

  • arbeta verksamhets- och affärsnära och bidra med god förståelse för vad som skapar engagemang och driver lönsamhet ur ett HR- perspektiv 
  • vara en aktiv deltagare i ledningsgruppen för Gyproc 
  • agera chefsstöd, att coacha och stötta i utveckling och svåra frågor 
  • hantera fackliga förhandlingar och kollektivavtalsrelaterade frågor t.ex. kring skiftarbete 
  • arbeta med säkerhets- och hållbarhetsfrågor 
  • arbeta med rekrytering, on- och offboarding samt successionsplanering 
  • kontinuerligt förbättringsarbete där du bl.a. är med och driver HR-strömmen i ett certifieringsarbete mot World Class Manufacturing 
  • arbeta med hälso- och rehabfrågor 
     

Rollen är placerad i Bålsta och du rapporterar till HR Director Saint-Gobain Sweden AB. 

OM DIG 

Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från brett HR-arbete eller av HR i kombination med produktionsledning. Du trivs i en produktionsmiljö där du är nära verksamheten, dess chefer och medarbetare. Du är trygg i din arbetsrättsliga kompetens och har vana att arbeta med kollektivavtal, fackliga förhandlingar m.m. Du behöver även ha erfarenhet av hälso- och rehabfrågor, rekrytering och chefsstöd. Du är bekväm med att arbeta på engelska, både i tal och skrift och har du erfarenhet av att arbeta i en internationell koncern är det en merit. Givetvis har du ett intresse för affären och en vilja att förstå hur olika delar i verksamheten påverkar kunden i slutändan. 

Rätt person för rollen tror vi är en jordnära, självgående och prestigelös person som har ett driv framåt och samtidigt är ödmjuk i sin framtoning. Du är trygg i dig själv, kommunikativ och tydlig. Då verksamheten spänner över många grupper är smidighet och förmåga att anpassa dig till varje situationen viktigt – från att ta på sig hjälm och skyddskläder och gå ut i fabriken till att delta i strategidiskussioner i ledningsgruppen. Du har inga problem att som en del av din roll även hantera administrativa rutiner. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN 

I denna rekrytering samarbetar vi med Intenco HR-konsulter, Björn Blomqvist, e-post: bjorn@blomqvisthr.se och Anette Lidman e-post: anette.lidman@intenco.se. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt.