Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. Se avvikande öppettider under jul och nyår på Kundservice egen sida. ...
Huvudkontor
Tel.: 
0171-41 54 00
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor
 

You are here

Gyproc söker medarbetare till innesälj

12 Augusti 2019
Gyproc söker medarbetare till innesälj

Till vårt innesäljteam söker vi en ny medarbetare för att förbereda inför kommande pensionsavgång. Är du en serviceinriktad och strukturerad person som gillar att vara spindeln i nätet? Då är tjänsten som innesäljare något för dig!

ARBETSBESKRIVNING

Innesäljare har en viktig roll i slutledet av säljprocessen och din främsta arbetsuppgift kommer vara att hantera kundernas ordrar i SAP samt svara på frågor från våra kunder främst via mail men också på telefon. Vi lägger stor vikt vid att kunderna ska få sina beställningarna i rätt tid och jobbar dagligen för att nå våra uppsatta deadlines.

Tjänsten är på heltid och du kommer att blir en del av ett serviceinriktat team på 6 personer.

DIN PROFIL

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, har lätt för att bemöta olika typen av människor och har en god administrativ förmåga. Då arbetet stundvis kan vara intensivt behöver du ha en förmåga att prioritera och hantera stress. Du bör utöver detta ha förmågan att kunna planera ditt eget arbete och samtidigt kunna möta teamets behov av samarbete. Som person är du självgående och har ett inre driv att nå uppsatta mål.

Du har en godkänd gymnasieutbildning och behärskar svenska väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på en kundtjänst och då gärna mot företag inriktade mot byggbranschen. Om du har tidigare erfarenhet från SAP ser vi det som ett plus.

PLACERING

Gyprocs huvudkontor i Bålsta.

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan senast den 31 augusti 2019 via e-post till: Lisa Hazelius, HR Business Partner.
E-post: lisa.hazelius@saint-gobain.com

VILL DU VETA MER?

Frågor om tjänsten besvaras av Niklas Bodin, chef för innesäljavdelningen.
Telefon: 0171-41 54 76. Mobil: 070-265 54 70 E-post: niklas.bodin@saint-gobain.com

Spara ner platsannonsen som pdf