Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc söker Project Manager Board Innovation Nordics

3 Maj 2021
Gyproc söker Project Manager Board Innovation

ARBETSBESKRIVNING 

Nu söker vi en erfaren projektledare till vår nordiska avdelning för Product Management and R&D, för att ersätta en kollega som går vidare mot nya utmaningar. Som Project Manager Board Innovation är du en nyckelperson och huvudansvarig för att driva utvecklingsprojekt för våra nordiska länders gipsverksamheter. Tjänsten ingår i avdelningen Gyproc Product Management and R&D Nordics. Tjänsten är placerad vid vår fabrik i Bålsta och du rapporterar till Manager Product Management and R&D Nordic & Baltic Region. 

Dina arbetsuppgifter består av att planera, genomföra och följa upp utvecklingsprojekt av produkter och formuleringar av gipsskivor i nära samarbete med våra gipsverksamheter i Bålsta, Kalundborg, Fredrikstad och Kirkkonummi. Utvecklingsprojekten följer Saint-Gobains Stage and Gate process där bland annat planering, genomförande och utvärdering av tester, förbättring av testmetoder och dokumentation av resultat samt slutproduktens egenskaper är en del. Det innebär också att du kommer att delta och stötta i utvecklingsprojekt som drivs av dina kollegor samt till en vis del praktiskt arbete vid genomförande av tester i utvecklingsprojekt.

I rollen förväntas du att bidra till utvecklingen av nya produkter och att tillämpa ny teknik för att komma med idéer till nya projekt. Du kommer även att ansvara för våra produktspecifikationer för skivor tillverkade inom Gyproc Skandinavien. I rollen är det viktigt att bygga och upprätthålla en god kontakt och samarbete med så väl lokala som globala kontakter inom Saint-Gobains gipsverksamhet. I tjänsten ingår en viss mån av resor, primärt inom de nordiska länder, men även Europa. 

DIN PROFIL 

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom det tekniska området, förslagsvis en MSc, gärna inom kemi, alternativt fysik eller samhällsbyggnad och minst fem års arbetslivserfarenhet inom R&D eller liknande. Vidare ser vi utbildning och/eller erfarenhet av projektledning och praktiskt laboratoriearbete som en nödvändig bakgrund för rollen. Har du erfarenhet från bygg- eller processindustri ser vi det som ett plus. Du behöver också behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift för att kunna utföra ditt arbete. 

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för kemi och byggtekniska problemformuleringar. Du tycker om att arbeta operativt och strategiskt, motiveras av att driva utvecklingsprojekt och ser potential i både teknik och material. Vidare är du nyfiken, noggrann, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Du är duktig på att kommunicera och att samarbeta samt är van vid att ha många kontaktytor, både internt och externt, på både svenska och engelska. 

ANSÖKAN 

Frågor om tjänsten besvaras av Morten Lauritzen, Manager Product Management and R&D (Gypsum Nordic & Baltic) tel: 0045 6120 9830 eller E-post: morten.lauritzen@saint-gobain.com

Skicka in din ansökan så snart som möjligt till: HR-teamet@saint-gobain.com, märk ansökan med ”Project Manager Board Innovation”. Vi behandlar ansökningar löpande.