Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc söker Projekt-/Driftsäkerhetsingenjör

1 December 2020
Gyproc söker Projekt-/Driftsäkerhetsingenjör

Arbetsbeskrivning

För att förbereda inför en kommande pensionsavgång söker vi nu en Projekt-/Driftsäkerhetsingenjör till vår underhållsavdelning på Gyproc. Som projekt-/driftsäkerhetsingenjör är din främsta uppgift att säkerställa driftsäkerheten i anläggningen genom att driva tekniska och strategiska projekt, modifieringar och förbättringar. Tjänsten ingår i Underhållsavdelningens ledningsgrupp där du kommer att delta aktivt i avdelningens mål-, strategi- och budgetarbete. Tjänsten är placerad vid vår fabrik i Bålsta.

Arbetsuppgifter:

  • Projektledning, d.v.s. projektering, planering, implementering och uppföljning av projekt/modifieringar/förbättringar
  • Driva och dokumentera tekniska haveriutredningar och riskbedömningar
  • Ta fram livscykel- och underhållsplaner för befintlig utrustning och nyinstallation
  • Driva utveckling inom Underhållsverksamheten m.a.p. system, processer och verktyg 
  • Att tillsammans med underhållschef ta fram, följa upp och uppdatera CAPEX-planen
  • Att omvärldsbevaka den tekniska utvecklingen inom branschen och den strategiska utvecklingen inom underhåll
  • Planera, utföra och dokumentera 3:e-parts kontroller gällande besiktningspliktig fast installerad produktionsutrustning som t.ex. trycksatta anordningar och diverse lyftanordningar
 
Som Projekt-/Driftsäkerhetsingenjör har du ansvar att säkerställa att samtliga projekt utförs i enlighet med svensk lagstiftning och Saint-Gobain standard. Du har befogenhet att beställa den kompetens och de resurser som krävs, internt och externt, för att driva igenom beslutade insatser. Inom Saint-Gobain är säkerhet är ett prioriterat område därför är det viktigt att även i den här rollen rapportera alla avvikelser som observeras och att säkerställa ”säkerheten först” i alla lägen oavsett insats och/eller produktionsläge. 

Din profil

Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning samt utbildning och/eller erfarenhet av projektledning och underhåll inom processindustrin. Du behöver också behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift för att kunna utföra ditt arbete. Utbildning inom Life Cycle Cost (LCC/LCP) samt utbildning och/eller erfarenhet inom LEAN/TPM/WCM och tekniska processriskbedömningar är högst meriterande. Likaså är erfarenhet av arbete i underhålls- och dokumentationssystem, med fördel SAP, samt utbildning och/eller erfarenhet av CAD eller liknande ritprogram meriterande för tjänsten.
 
För att trivas i rollen är det viktigt att du är tekniskt intresserad, motiveras av att driva utveckling och ser potential i både teknik, människa och organisation. Vidare är du nyfiken, prestigelös, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Du är skicklig på att kommunicera och att samarbeta samt är van vid att ha många kontaktytor, både internt och externt.

Ansökan 

Frågor om tjänsten besvaras av Teresé Stattin, Underhållschef Gyproc, telefon: 072-450 43 34 eller e-post: terese.stattin@saint-gobain.com
 
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-12-11 till: HR-teamet@saint-gobain.com, märk ansökan med ”Projekt-/Driftsäkerhetsingenjör”. Vi behandlar ansökningar löpande.
-------------------------------------------------------