Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. Se avvikande öppettider under jul och nyår på Kundservice egen sida. ...
Huvudkontor
Tel.: 
0171-41 54 00
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor
 

You are here

Gyproc söker strategisk inköpare

15 Mars 2019
Gyproc söker strategisk inköpare

ARBETSBESKRIVNING

Strategiskt inköp inom Gyproc och Saint-Gobain Sweden genomgår en förändring mot ett kategoristyrt inköp där man arbetar för att hitta synergier mellan affärsenheterna. Din utmaning som strategisk inköpare är att utveckla relationen med såväl nya som befintliga leverantörer samt att knyta kontakter internt och arbeta upp ett kontaktnät och kategoriteam.

Du har ansvaret för att förhandla och leda arbetet på olika typer av produkt- och servicekategorier inom ditt ansvarsområde. Du kommer att genomföra marknadsanalyser, leverantörsanalyser och riskanalyser för att kontinuerligt skaffa dig en god kunskap om marknadens utveckling.  Arbetet sker i nära samarbete med projektledare, produktions- och underhållsavdelningen samt produktansvariga.

Du förhandlar och upprättar avtal, du genomför leverantörsbedömningar och utvärderar dessa i linje med företagets policy. Du samarbetar med andra inköpare inom koncernen och koordinerar för att uppnå maximala synergieffekter. Du deltar även aktivt i olika inköpsprojekt och hjälper till att driva inköpsorganisationen framåt.

DIN PROFIL

För att lyckas i rollen tror vi att du har inköpsbakgrund, vana vid att upprätta kontrakt samt god förhandlingsvana. Vi ser erfarenhet från process-/produktionsindustri som en stor merit. Du ska kunna, med säkerhet skapa kategoristrategier tillsammans med produkt och teknikansvariga på plats. Goda kunskaper i Excel är ett krav och erfarenhet från att arbeta med SAP är meriterande. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och skapa relationer såväl internt som externt. Du har eftergymnasial utbildning motsvarande civilingenjör eller civilekonom.

Vi söker dig som är en flexibel teambuilder. Du är en prestigelös och utåtriktad person med gott omdöme och andra upplever dig som engagerande och som en smidig kommunikatör. Vi uppskattar egenskaper som förändringsbenägenhet, drivkraft, strukturförmåga, tålamod och självständighet.

Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift. Franska är en merit.

PLACERING

Tjänsten utgår från Bålsta, men resor kommer förekomma till  Saint-Gobain Swedens övriga kontor i Sverige.

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan till: hr-teamet@saint-gobain.com. Märk din ansökan ”Strategisk inköpare” och skicka den till oss så snart som möjligt dock senast den 5 april.

VILL DU VETA MER?

Ring Anna Falk, Purchasing Director Saint-Gobain Sweden på telefon: 0708–555 340.

Spara ner platsannonsen som pdf