Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. Se avvikande öppettider under jul och nyår på Kundservice egen sida. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc söker Teknisk specialistsäljare

12 November 2019
Gyproc söker teknisk specialistsäljare

Som Teknisk specialistsäljare för distrikt StorStockholm och Gotland arbetar du självständigt och aktivt med att söka upp och erbjuda Gyproc System och Byggoptimering till de projekt Gyprocs samarbetsavtalade riksbyggare har i det aktuella distriktet.

Du underhåller och utvecklar kontakten med föreskrivande led och avtalsbundna riksentreprenörer i distriktet. I rollen igår att identifiera intressanta projekt och att genom föreskrivande led samt aktuella byggentreprenörer skapa förutsättningar för affär genom ÅF och avtalsknutna riksbyggare.

I rollen är du en naturlig partner för kunden avseende Gyprocs vägglösningar och lättbyggnadsteknik generellt. Du samverkar med övriga i Gyproc säljteam, framförallt distriktsansvariga som arbetar inom distriktet men även med Saint-Gobains Swedens övriga säljorganisationer. Du rapporterar till Försäljningschefen som är placerad i Stockholm.

Placering

Tjänsten är placerad i Bålsta, Stockholm men med möjlighet att arbeta från flexarbetsplats på någon av Saint-Gobains kontor i distriktet. Tjänsten innefattar även en hel del resor inom distriktet. I distriktet ingår Stockholm, Uppsala samt Gotland.

Din profil

För rollen söker Gyproc dig som är en relationsbyggande säljare med ett stort driv som sätter värde i personligt ansvar och ärlighet. 
Arbetet går ut på att vårda och bygga relationer genom att stödja och skapa mervärde för hela kedjan ner till slutanvändaren. Detta ställer höga krav på tålamod, långsiktighet och förmåga att hitta lösningar. Du trivs med att bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer och som person är du målinriktad, nog¬grann och strukturerad med ett starkt eget driv. Att vara en god kommunikatör och lyssnare samt ha en pedagogisk ådra då arbetet ibland handlar om att utbilda i Gyprocs produkter och system ser vi också som viktiga egenskaper.

Meriterande för rollen är erfarenhet med arbete mot föreskrivande led med ett eget befintligt kontaktnät. Det är önskvärt att du har erfarenhet av relationsbyggande verksamhet och projektbearbetning. 

Vi söker dig som har: 

  • Tre års erfarenhet från relationsbyggande verksamhet inom bygg eller liknande bransch 
  • Tekniskt goda kunskaper för att förstå och läsa ritningar
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • Gymnasial utbildning
  • God datorvana.

Ansökan

Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc samarbetar i denna rekrytering med Skillway HR & Search. www.skillway.se.
Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-12-02. Eftersom vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden rekommenderar vi dig att söka redan idag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Joanna Nestenius: joanna@skillway.se eller 0708-46 88 29.