Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc samarrangerar välbesökt jullunch med mässa för arkitekter

2 December 2019
Gyproc på arkitektlunch i Göteborg

Det går mot jul och för tredje året i rad är Gyproc med och samarrangerar julluncher med tillhörande mässa för föreskrivare som äger rum i Stockholm Göteborg och Malmö. Arkitektinfo står bakom inbjudan för denna mångåriga tradition.

Varje år arrangerar Arkitektinfo julevent för aktiva arkitekter, föreskrivare och projekterare i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett informations-, marknadsförings- och trivselsevent och en årlig tradition som sträcker sig 30 år tillbaka i tiden. I år är det tredje gången som Gyproc är med och samordnar eventet. I mässformat presenterar åtta utställande företag sina produktnyheter genom en aktivitet där besökarna får träffa alla utställare, ställa frågor och sedan äta julbord tillsammans. I förra veckan hölls julluncher två dagar i Stockholm för totalt 900 besökare och i veckan har turen kommit till Malmö och Göteborg. Peter Jakobsson, Teknisk säljare i Västra och Södra Sverige håller i arrangemanget från Gyprocs håll och tycker att det är en fantastisk aktivitet att delta i.

”Det är en fantastisk aktivitet om man ser till det rent publika. Det är ett välbesökt och trevligt arrangemang  och det passar oss jättebra att komma ut på det här sättet. Besökarna känner till oss som är på plats och vi försöker alltid presentera något nytt så att det ska vara givande för dem. Den kollegiala samvaron gör det speciellt, det är föreskrivarnas egen aktivitet, en happening för yrkeskåren. 

I år visar Gyproc X-Ray Protection och en ny skyddsklassad lösning samt Gyproc Fire Case som funnits några år men som fortfarande tas emot som en som en nyhet av målgruppen.