Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Gyproc ställer ut på ARCHITECT@WORK

2 Mars 2017
Gyproc ställer ut på ARCHITECT@WORK

Mässan äger rum 5-6 april på Stockholmsmässan i Älvsjö. Evenemanget har fokus på innovation och varje produkt som visas under eventet har först godkänts av en domarpanel bestående av arkitekter och inredningsarkitekter. Vi visar upp spännande vägglösningar med Gyproc Habito som klarar en belastning på 40 kg per träskruv, utan plugg eller förborrning. 

Besök oss i monter 78

Där har vi fler spännande nyheter som ytterväggen Silent Wall, våra nya undertak med kant D2 och nya Quattro 70 med helt nytt spännande perforerade undertak. Alla med fokus på design och hållbarhet. Besökare är arkitekter och föreskrivare från hela landet.

Mässan är ambulerande och äger rum i olika länder runt om i Europa under både 2017 och 2018, bland annat Frankrike, Tyskland, England, Turkiet, Italien, Österrike, Canada m.fl.

Utöver en mängd utställningar kommer det att hållas flera seminarier.

Välkommen till oss!