Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Information om bolagsfusion under januari 2016

4 December 2015

Under januari 2016 kommer Saint-Gobains koncernstruktur i Sverige att delvis ändras. Bolagen Scanspac AB (org.nr 556635-4006), Saint-Gobain ISOVER AB (org.nr 556048-9931) och Gyproc AB (org.nr 556060-7953) fusioneras då med Saint-Gobain Byggprodukter AB (org.nr 556241-2592), vilket är det bolag som varumärket Weber redan sorterar under idag.

Bakgrunden till fusionen är att Saint-Gobain vill få en enklare bolagsstruktur som långsiktigt syftar till att öka värdet för våra kunder och partners på den svenska marknaden.

Under januari byter Saint-Gobain Byggprodukter AB även namn till Saint-Gobain Sweden AB (org.nr 556241-2592). Vid fusionen kommer befintliga åtaganden och förpliktelser överföras till Saint-Gobain Sweden AB.

Den nya bolagsstrukturen medför inte några förändringar i vårt dagliga arbete med våra kunder. Samtliga nuvarande bolag och varumärken kommer efter fusionen att fungera som självständiga affärsenheter inom Saint-Gobain Sweden AB. Funktioner för orderläggning, fakturering, kundsupport, betalningar etc. kommer att ske på samma sätt som tidigare.

Exakt datum för fusion och namnbyte är inte klart ännu, då vi väntar på besked från Bolagsverket. När datumet är fastställt återkommer vi med mer administrativ information om t.ex. fakturahantering.

Kontaktpersoner och kontaktuppgifter är oförändrade och återfinns på våra webbplatser saint-gobain.se, gyproc.se, isover.se, dalapro.se och weber.se