Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Kaj Tönsberg ny försäljningsdirektör

26 September 2017
Kaj Tönsberg, försäljningsdirektör

Kompetens, kvalitet och innovation. För den nya försäljningsdirektören på Gyproc, Kaj Tönsberg, är det uppenbart var företagets styrkor ligger.

– Vi ska skapa mervärde för kunden genom nära samarbeten. Vi ska vara mer än bara en leverantör, säger han.

Kaj Tönsberg är ny försäljningsdirektör på Saint-Gobain Gyproc sedan den 11 september, då han efterträdde Göran Larsson som gått vidare till Leca International, ett annat företag inom Saint-Gobain-koncernen.

Kaj  har en gedigen bakgrund inom marknad och försäljning, bland annat från byggvaru-, golv- och småhusindustrin. Direkt innan han började sin tjänst som försäljningsdirektör på Gyproc arbetade han som chef för marknad och försäljning av byggprodukter och byggsystem på träindustriföretaget Setra Group.

– Beslutet att lämna Setra var inte lätt, men möjligheten och utmaningen att jobba med ett av marknadens starkaste varumärken, med stort fokus ligger på innovation och kundnytta, fällde avgörandet. Jag är också mycket imponerad av den höga kompetens som finns inom såväl Gyproc som Saint-Gobain, säger Kaj.

Det är just hög kompetensnivå, hög produktkvalitet och stor innovationsförmåga som Kaj Tönsberg menar är företagets främsta styrkor.

– Jag vill bygga vidare på de arbetssätt som omfattar nära partnersamarbeten med såväl bygghandel och entreprenörer som beställar- och föreskrivarled. Det är genom att stärka dessa samarbeten som vi kan skapa mervärden för våra kunder, säger han.