Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Kompetens och lösningar för en hållbar framtid

5 Februari 2018

På Nordbygg 10-13 april 2018 ställer de fyra Saint-Gobain bolagen Weber, ISOVER, Gyproc och Dalapro ut i en gemensam monter med temat ”Kompetens och lösningar för en hållbar framtid”.

Ett hus av sunda material är attraktivt i alla led; för arkitekter och konstruktörer, byggare, fastighetsägare, hyresgäster – och kommande generationer.

På Nordbygg 2018 ställer de fyra Saint-Gobainbolagen Weber, ISOVER, Gyproc och Dalapro ut i en gemensam monter med temat ”Kompetens och lösningar för en hållbar framtid”. Här möter besökarna en unik mix av kompetenser och systemlösningar som bidrar till ett effektivt, hållbart byggande i allt från material och byggmetoder till förvaltning och ekonomi.

Hållbara lösningar

På Nordbygg presenterar Saint-Gobain produkter och system som ger minskad miljöpåverkan i tillverkningsprocessen och ger fördelar vid projektering, i byggprocessen och för dem som vistas i byggnaderna.

Byggoptimering

De fyra bolagens samlade kompetens och lösningar möjliggör effektiviseringar och kvalitetsförbättringar i allt från val av konstruktion och material till montering, avfallshantering och omkostnader på byggplatsen. Här får du ta del av lösningar för byggoptimering vid planering, projektering, drift och underhåll.

Inomhuskomfort

Med tanke på att vi tillbringar cirka 90 procent av våra liv inomhus, är bra inomhuskomfort avgörande för att människor ska må bra. Saint-Gobain erbjuder lösningar med människan i centrum och tar ansvar för att skapa inomhuskomfort som bidrar till människors välbefinnande och hälsa.

Välkommen till Saint-Gobain, monter C 10:49 på Nordbygg 2018!

Ange koden saintgobain2018 och registrera din fribiljett här!