Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Lätt att hitta rätt innervägg med Gyproc Wall Selector

14 December 2011

Nu lanserar Gyproc Wall Selector - en interaktiv sökfunktion på webben som gör det lätt för projektörer, konstruktörer, byggentreprenörer och andra att hitta rätt innervägg för varje byggnads behov.

Den nya interaktiva webbtjänsten innehåller samma information som finns om innerväggarna i Gyproc handbok, men där du till skillnad mot att bläddra i en bok direkt, med några få klick, får förslag på de väggtyper som uppfyller dina funktionskrav. Det enda du behöver göra är att ange skivbeklädnad, ljud- och brandkrav samt vägghöjd. Du får upp resultatet direkt och kan ladda ner CAD-ritningar på de väggar du är intresserad av till ditt projekt.

Kombinera, sök och hitta utifrån funktionskraven i ditt projekt
Det går också att söka genom att kombinera flera olika sökbegrepp och funktionskrav, så att endast de väggar visas som t.ex. både har en ytbeklädnad särskilt lämpad för höga väggar och som klarar en viss vägghöjd. På det sättet går det enkelt att få en snabb överblick över vilka innerväggar i Gyproc Handbok som passar dina behov. Det går också att skriva ut datablad och ladda ner CAD-ritningar på de väggar du hittar och är intresserad av.

– Gyproc Wall Selector är en interaktiv webbtjänst som är framtagen för att göra det enklare och snabbare för Gyprocs kunder att hitta detaljerade systemspecifikationer för egna aktuella projekt, säger Göran Larsson, försäljningschef på Gyproc i Bålsta. Med en enkel uppsättning menyer kan du snabbt, med bara några få klick, hitta omfattande information och skriva ut datablad för de vägglösningar du behöver.

En del av Gyproc SystemSäkring
Gyproc Wall Selector, är en del i konceptet Gyproc System Säkring som tillsammans med monteringshandbok, produktkatalog och övrig dokumentation gör att du kan genomföra ditt projekt på ett på ett optimalt sätt. 

Det nya programmet hittar du på www.gyproc.se/wallselector

För mer information:

Kommersiella frågor 
Försäljningschef Göran Larsson 
tel. 0171-41 54 35
e-post: goran.larsson@gyproc.com

Tekniska frågor
Teknisk Support
tel. 0171-41 54 80
e-post: teknisksupport.gyprocse@saint-gobain.com

Beställning av trycksaker
Order service Niklas Bodin
tel. 0171-41 54 76
e-post: order.gyprocse@saint-gobain.com