Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Martin Lönnmar- ny teknisk säljare på Gyproc

19 Maj 2020
Martin Lönnmar,

Vi välkomnar Martin Lönnmar, ny Project & Technical Specification Sales från 1 maj. Martin brinner för relationsbyggande försäljning och långsiktiga kundrelationer. 

Martin Lönnmar är ny Project & Technical Specification Sales för Stockholm/Uppland/Gotland från 1 maj. Han kommer från en Distriktssäljartjänst på den svenska parkettillverkaren Kährs som han säger arbetar i princip mot samma kunder som Gyproc och med liknande värderingar varför Gyproc passar honom bra. 

Vad kände du till om Gyproc innan du började arbeta här?

Att Gyproc är ett starkt varumärke med gedigen etablering i Sverige med ett gott rykte på marknaden.

Vad fick dig att vilja arbeta på Gyproc?

Jag tilltalades av målbilden som Gyproc har att arbeta långsiktigt med kunder och skapa långsiktiga relationer. Det rimmar väl med de värderingar som jag har i mitt säljarbete. Den här rollen är mer tekniskt inriktad än säljroller jag haft tidigare och jag har ett stort tekniskt intresse, att gå in på djupet i saker och ting. Så kombinationen av det långsiktiga tänket och den tekniska rollen fångade verkligen mitt intresse.

Vad är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag kommer att jobba med projekt och teknisk specifikationsförsäljning, min arbetsuppgift är framförallt att arbeta mot våra Riksbyggare och vara en hjälpande hand samt arbeta långsiktigt mot föreskrivande led och se till att de får rätt förutsättningar för att kunna föreskriva rätt typ av produkter.

Vad brinner du mest för i ditt arbete?

Jag brinner för att bygga långsiktiga relationer där man kommer in med rätt produkter och är en god samarbetspartner vilket i slutändan leder till bra affärer för båda parter. Det känns otroligt spännande och kul med den produktportfölj Gyproc har. Jag har alltid jobbat med försäljning och brinner för det och framförallt för relationsbyggande försäljning. 

Martin ser fram emot att få ge sig ut och träffa kunderna så snart det är möjligt utifrån rådande läge.