Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Miljöutmaningar för framtidens byggande och stadsutveckling - Saint-Gobain i Almedalen 2014

10 Juni 2014

Från att tidigare handlat nästan enbart om miljö har de ekonomiska och sociala faktorerna blivit allt viktigare. Hur påverkar byggnaden vår hälsa, välbefinnande och produktivitet.Hänger byggbranschen med?

Som byggmaterialföretag bedriver Saint-Gobain forskning och utveckling med inriktning på hållbar stadsutveckling och byggande. Fyra Saint-Gobain företag, Ecophon, Gyproc, ISOVER och Weber, finns på plats i Almedalen för att diskutera frågorna utifrån faktiska exempel tillsammans med företrädare för kommun och sakkunniga samt byggaktörer.

Kom och träffa oss i ”Samhällsbyggararenan”, Strandvägen 5, Hamnplan (plats nr 521)

Paneldiskussioner

Måndag 30/6:
Miljöutmaningar för framtidens stadsutveckling -vem bär ansvaret?

Tisdag 1/7:
Framtidens miljöutmaningar inom byggande -inomhusmiljö en del av hållbartbyggande. Klassrummet - hur kan vi påverka arbetsmiljö och resultat för lärare och elever med hållbara bygglösningar?

Onsdag 2/7:
Miljöutmaningar för framtidens byggande - vad är det värt att bygga energisnålt?

Torsdag 3/7:
Miljöutmaningar för framtidens byggande -byggandets utformning idag och i morgon?