Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Niklas Bodin tar över rollen som Försäljningschef

25 Maj 2020

Niklas har lång erfarenhet av verksamheten inom Gyproc med bakgrund inom både tillverkningen och försäljningen. Nu ska han göra det han brinner för mest, vidareutveckla affärerna i nära samarbete med kund.

Sedan mitten på 90-talet har Niklas arbetat på Gyproc och gått igenom roller inom såväl produktion, som ansvarig för innesälj och som KAM för ÅF. Sedan den 1 maj är han Försäljningschef för Gyproc. Han uppskattar att arbeta i en trygg och stabil koncern som Saint-Gobain och med kollegor som sitter på mycket kunskap och kompetens.

- Vi har mycket kunskap och vi är duktiga på det tekniska, säger han. Vi säljer inte bara en gipsskiva och en stålregel, vi säljer ett helt koncept av funktioner med mycket stora mervärden. Vi är respekterade ute på marknaden, det motiverar.

Vad lockade med rollen som försäljningschef?

Jag gillar kundkontakten, att motivera vårt härliga säljgäng och att vara ute på fältet och på mässor där jag kan träffa kunderna och bidra till deras utveckling. Det sporrar mig och driver mig att vidareutveckla de affärer vi har och att vara lyhörd för marknaden.

Vad är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Att utveckla affärerna och ytterligare förfina vårt erbjudande tillsammans med våra kunder, föreskrivare och partners. Alla kunder har ju sina olika mål så jag behöver vara lyhörd och driva framåt utifrån varje kunds specifika förutsättningar.

Vad brinner du mest för i ditt arbete?

Att driva på ett bättre och smartare byggande som möter framtidens krav på komfort, hållbarhet och effektivisering! Vi skall fortsätta leda den utvecklingen vilket jag tycker är mycket stimulerande.