Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Nu kan du hänga upp dina prylar direkt på gipsväggen med vanlig träskruv

15 Oktober 2015

Gyproc Habito™ är en gipsskiva som i de flesta fall kan ersätta OSB och plywood. Du kan fästa stort och tungt på en liten punkt och skruva direkt i skivan utan att använda expander. 

Unik infästningsstyrka
Den revolutionerande infästningsstyrkan i Habito™ är ett resultat av en ny patenterad gipsteknologi. Enkelt beskrivet är det sammansättningen av materialet som är hemligheten, i vilket vi använder oss av en mycket hård gipskärna som är kraftigt fiberarmerad.Vid vertikal belastning på vägg, klarar man 40 kg med en vanlig träskruv.

Bättre brand- och ljudegenskaper
Habito klarar brandkraven på ett mer effektivt sätt än träskivor. På samma sätt erhåller man mycket goda ljuddämpande egenskaper. Ofta klarar man ljud- och brandkraven med färre skivlag, utan att lägga isolering i väggen, eller med smalare stålprofiler. Detta kan spara tid, pengar och även golvutrymme.

Starka väggar i system
Med Gyproc som partner får du starka väggsystem att arbeta med. Vi står för komplett dokumentation av ljud- och brandegenskaper, infästningsstyrka och kvalitet.

Färre sprickor, lätt att bearbeta
Precis som vanliga gipsskivor utvidgar sig Habito-skivan marginellt vid fukt- och temperaturförändringar. Det innebär att risken för sprickbildningar i väggens ytskikt är minimal. Skivorna skärs till och monteras som vanligt.

För mer information:

www.habito.se

Produktinformation

Ladda ner broschyr

Kontakt:

Kommersiella frågor Försäljningsdirektör Göran Larsson
tel. 0171-41 54 35
e-post: goran.larsson@gyproc.com

Tekniska frågor Teknisk Support
tel. 0171-41 54 80
e-post: teknisksupport.gyprocse@saint-gobain.com

Beställning av trycksaker Order service Niklas Bodin
tel. 0171-41 54 76
e-post: order.gyprocse@saint-gobain.com