Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Ny Supply Chain Manager på Gyproc

23 Oktober 2014

Gabriella Norén, 43 år, har tillträtt tjänsten som Supply Chain Manager på Gyproc. Hon kommer att ha huvudansvar för att utveckla och optimera logistik, serviceerbjudande och planering av varuflödet av nya samt befintliga produkter och system.

-  Det här är en spännande och innovativ processindustri med ett tydligt miljöfokus.  Jag ser fram emot att utveckla verksamhet och service för att leva upp till nya och förändrade krav från marknaden, säger Gabriella.

Gabriella är civilingenjör med 20 års erfarenhet inom SCM och hon har haft ett flertal ledande befattningar. Närmast kommer hon från IKEA Kök & Matrum med drygt tusen artiklar i sortimentet vilka distribuerades globalt till ca 350 varuhus. Dessförinnan arbetade hon på Ericsson med ett globalt ansvar inom supply och under perioder har hon även arbetat med tredjepartslogistik både som kravställande part och som kundansvarig.  Gabriella rapporterar till VD Lars Lundbert och ingår i Gyproc ledningsgrupp.

 

För mer information:

Lars Lundberg, VD Gyproc
tel. 0171-41 54 00
e-post: Lars.Lundberg@saint-gobain.com