Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Nytt nummer av kundtidningen Gyproc Solutions

20 Juni 2016

Läs och ladda ner tidningen Gyproc Solutions - tema ljudI detta nummer av vår kundtidning som har tema ljud,  kan du läsa om innovativa ljudlösningar i det höga trähuset Mesanseglet i Västerås.  Du kan också läsa om jakten på det perfekta ljudet i bostäder - en intervju med akustikern Bo Gärdhagen, hur Gyproc Habito  sparar material och ger hållfasta väggar och hur flyttbara operationssalar har blivit en succé för prefabföretaget Swedish Modules.

Läs och ladda ner tidningen Gyproc Solutions - tema ljud

 

Har du frågor eller funderingar när det gäller bostäder, sjukhus, skolor, kontor, köpcentra eller annan byggnation med lättbyggnadssystem? Kontakta vår tekniska support ( e-post; teknisksupport.gyprocse@saint-gobain.com ; tfn 0171-41 54 80) eller någon av våra distriktsäljare.

Du känner väl till att du enkelt håller dig uppdaterad om nyheter inom lättbyggnadsteknik genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, utan kostnad så klart!

Trevlig läsning och sommar!