Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Nytt nummer av kundtidningen Gyproc Solutions #1, 2015

15 Juni 2015

Ladda ner och läs Gyproc Solutions

I detta nummer av vår kundtidning kan du läsa om vår nya gipsskiva Gyproc Habito med revolutionerand infästningsstyrka som lanseras i höst. Skivan  sparar både tid och pengar för byggaren genom nya möjligheter och systemlösningar.
 

I tidningen, som denna gång har tema "certifiering",  kan du även läsa om hur byggprocessen förenklas med Gyproc Certifierade Entreprenör. Idag finns totalt fyra entreprenörer som är certifierade; Lindqvist Bygg AB, Castella, AB Tak&Väggmontering samt Kungsmontage.  

Läs också om vad Jenny Holmqvist, miljöstrateg på MKB och Vasakronans hållbarhetschef  Anna Denell berättar om sina utmaningar för att hitta rätt byggmaterial.

Andra spännande artiklar handlar om Gyprocs sunda, miljövänliga och hållbara lösningar till projekt som Malmö Live, Malmö Greenhouse, Projekt Nattugglan (Vaskronans ombyggnad av Västgötagatan 5 i Stockholm), IKEA Centres i Umeå. Alla ska de nå olika certifierfieringskrav inom LEED, BREEAM eller Miljöbyggnad.

Mycket nöje!

Läs och ladda ner Gyproc Solutions #1, 2015.