Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Saint-Gobain deltar i Almedalen

17 April 2015

Varför byggs det fortfarande bostäder och lokaler med fuktproblem, bristande inomhuskomfort och dålig ljudmiljö när lösningarna finns?
Ecophon, Gyproc, Isover och Weber - fyra Saint-Gobain bolag arrangerar tillsammans en serie seminarier och debatter med inbjudna forskare, myndigheter, beställare och representanter från byggbranschen.  Anledningen är att det idag fortfarande byggs bostäder och lokaler med fuktproblem, bristande inomhuskomfort och dålig ljudmiljö. Hållbara lösningar finns men varför har byggbranschen inte tagit till sig dessa i större utsträckning? Ladda ner och läs programmet (pdf)

Måndag den 29/6 kl. 9.30-11-30, 

  • Inga fler fuktskandaler – är det möjligt att bygga utan fel? 

arr: Weber

Tisdag den 30/6 kl. 15.30-17.30, 

  • Nu ska det byggas! Mycket, fort, billigt, bra… men blir det hållbart?

arr: Isover

Onsdag den 1/7 kl.11.30-13.30

  • Skolans dåliga ljudmiljö försämrar studieresultaten

arr: Ecophon

Onsdag den 1/7 kl.15.30-17.30

  • Förtätningen av boendemiljön blir allt vanligare . Hur klarar vi de nya utmaningar som detta leder till i form av buller från trafik och grannar? 

arr: Gyproc

Varmt välkommen till oss under Almedalsveckan!

Vi finns på Samhällsbyggararenan på Strandvägen 4