Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Saint-Gobain sponsrar Nordens största konferens i hållbart samhällsbyggande

5 Oktober 2016
Saint-Gobain sponsrar Nordens största konferens i hållbart samhällsbyggande

Den 18-19 oktober arrangeras konferensen Building Sustainability SGBC16, på Waterfront i Stockholm. 

 

Deltagare och talare från hela världen kommer att samlas under detta evenemang som på kort tid har kommit att bli Nordens största konferens inom hållbart samhällsbyggande och hållbar stadsutveckling.

För Saint-Gobain, som har ett långt och givande samarbete med SGBC och som aktivt arbetar med att främja ett hållbart byggande är det en självklarhet att vara med och sponsra evenemanget.  Saint-Gobain har en mängd produkter och lösningar för energieffektivt byggande och god innemiljö och de varumärken som kommer delta vid konferensen är Ecophon, Saint-Gobain Emmaboda Glas, Gyproc, ISOVER, Leca® och Weber.

- SGBC16-konferensen ger branschen en fantastisk möjlighet att utbyta mängder av goda idéer, lösningar och visioner för framtiden,  säger Per Redtzer, Commercial Director, Construction Products.

- Genom att vara aktiva i SGBC så lär vi oss mycket samtidigt som vi kan dela med oss av vår kunskap som bidrar till utvecklingen av ett hållbart samhällsbyggande.  

Läs mer på buildingsustainability16.com