Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Snygga gipshörn oavsett vinkel

1 April 2016

Nu är det möjligt att få snygga ut- och invändiga hörn på gipsväggen oavsett vinkel. AquaBead Flex är den senaste generationen av lättmonterade profiler för gipsväggars hörn, avslut och kanter.

AquaBead Flex Pro har ett vattenaktiverat lim som skapar en exceptionellt god vidhäftning på gipsväggen och mycket lätt att hantera och bearbeta. Varken infästningsmedel eller specialverktyg behövs för att montera profilerna.

Precis som i övriga familjen AquaBead är det lätt att kapa Flex Pro till önskad längd med grov sax. Det självhäftande pappret aktiveras av vatten som sprutas på med hjälp av en sprejflaska. Profilen är klar att spacklas efter bara 30 minuter. Hålperforeringen tillåter spackelmassan att försegla profilen permanent till väggen. 

- FlexPro underlättar montage mot kartongklädd gips och färdig yta även för invändiga hörn i olika vinklar och du får ett snyggt slutresultat säger Malin Dalborg, Business Development Manager.

Läs mer om:
AquaBead hörnspackelprofil

AquaBead L-trim kantprofil

AquaBead FlexPro

Se monteringsfilm