Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Välkommen André Limon – ny VD för Saint-Gobain Sweden AB

7 September 2020
André Limon, Saint-Gobain Sweden AB

Sen den 3 augusti är André Limon VD för Saint-Gobain Sweden AB, där Gyproc ingår tillsammans med ISOVER, Weber och Scanspac/Dalapro.

André har arbetat i olika roller inom Saint-Gobain sedan 2001. Senast kommer han från en roll som General manager för Saint-Gobain Building Glass i Rumänien. Han har även fungerat som International Key Account Manager med globalt ansvar för Peugeot och Citroen, arbetat som Inköpschef  på global nivå för Saint-Gobain Sekurit och därefter som Managing Director för Sekurit Saint-Gobain Scandinavia AB under åren 2015-2018, då han utgick från Malmö. Nu är han tillbaka i Sverige som VD för Saint-Gobain Sweden AB. 

”Först och främst är jag mycket nöjd med att få det här ansvaret, säger André.  Jag tror att vi tillsammans kan bygga en ljus framtid för Saint-Gobain Sweden AB. Särskilt tack vare våra starka tillgångar som  engagemanget i våra team och deras expertis inom byggnadssektorn, våra starka varumärken som är erkända av marknaden och vår breda produktportfölj, som gör att vi kan erbjuda unika lösningar på marknaden.”