Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Välkommen till en spännande webinarievår 2021 med Saint-Gobain Sweden AB!

20 January 2021
Saint-Gobain Sweden webinarier 2021

Nu kommer Saint-Gobain Sweden med ett nytt, gediget webinarieprogram som är en blandning av repriser på uppskattade teman från hösten och nya spännande teman, från alla våra varumärken samt andra varumärken inom Saint-Gobain. 

Den 20 februari drog vi igång programmet med vårens första webinarium, Klimatsmarta materialval - Guide kring LCA och EPD och veckan därpå Hållbart byggande och akustiska utmaningar. Vi kör sedan ett webinarium varje onsdag fram till sommarsemestern.

Den 10 februari är det ett webinarium med Gyproc-fokus: ”Projektera optimerade lösningar enklare med hjälp av Gyproc Handbok/ Gyproc Monteringshandbok”.

Du hittar hela vårt webinarieprogram här. Vi ser fram emot din anmälan och att få dela med oss om våra kunskaper för ett hållbart byggande. Välkommen!


 

Webinarium 10 februari 2021
Projektera optimerade lösningar enklare med hjälp av Gyproc Handbok/ Gyproc Monteringshandbok

Våra experters genomgång syftar till att ge en vägledning i materialet och strukturen i denna handbok för att man enklare ska kunna projektera och bygga optimerade lösningar för olika typer av byggnation.

Webinarievärdar: Björn Berlin, Teknisk chef och Peter Jakobsson, Technical Specification Sales Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc
 
Datum: 2021-02-10
Tid: 09:00-09:30

Anmäl dig här