Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Webinarium Gyproc Habito Inbrottsskydd

29 Oktober 2021
Anmäl dig till Gyprocs webinarium om inbrottsskydd

Kostnadsfritt webinarium, 3 november

Förra året lanserade Gyproc Habito Inbrottsskydd, en tunnare vägglösning än traditionella inbrottsskyddsväggar, med god ljudisolering och som uppfyller säkerhetsklass 1 och 2 i enlighet med kraven i SSF 200.

Onsdagen den 3 november kan du delta i webinariet Gyproc Habito Inbrottsskydd - Inbrottsskydd med lättbyggnadsteknik där Björn Berlin, Teknisk Chef och Peter Jakobsson, Technical Specification Sales Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc går igenom kraven och några av lösningarna gällande Flerskiktsväggar – Regelkonstruktion som finns i Svenska Stöldskyddsföreningens regler SSF 200:05 samt Gyprocs lösningar för inbrottsskydd. 

Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig här