Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Din partner

Vi vet att det lönar sig och är viktigt att göra rätt från början.

Det medför att beställning, planering, projektering och uppförande av byggnader idag kräver ett omfattande lagarbete som har sin start långt innan första pennstrecket är draget och spaden är satt i marken.

Vår roll är den som specialist inom vårt område - lättbyggnadssystem för hållbart byggande. Vi sitter på en unik kompetens som vi erbjuder alla parter, i alla delar av byggprocessen från start till mål.

  • Vi har en dialog med beställare om hållbarhet som tar höjd för funktion och utformning för dagens och morgondagens behov.
  •  Vi bistår med fakta och beräkningar, detaljerade beskrivningar av dokumenterade lösningar med lättbyggnadsteknik - för att göra skillnad i ett projekt redan vid ritbordet.
  • Genom att certifiera entreprenörer ser vi till att monteringen sker på rätt sätt så att alla funktionskrav uppnås.
  • Genom byggoptimering och projektanpassad support säkerställer vi att resurser används på ett så kostnads- och miljöanpassat sätt som möjligt.

 

Uppfylla beställarens krav
Omvärldens krav vid nybyggnation, ombyggnation och renoveringar blir allt större. Visioner och föreskrifter styr samhällen och städer mot uttalade mål för hållbart byggande, vilket i sin tur styr hur stadsdelar, kvarter, nya bostadsområden och i slutändan enskilda byggnader ska planeras, projekteras och byggas. 

Det gör att kravet på certifiering och garantier gällande hållbarhet och funktion ökar. Idag för vi ofta dialog med beställare och tar tidiga diskussioner där vi tar höjd för funktion och utformning för dagens och morgondagens behov. Inte minst för de framtida ombyggnationer vi vet att varje byggnad genomgår under sin livstid.

Pålitlig partner i föreskrivande led
Genom årtionden av produkt- och systemutveckling har vi byggt upp en gedigen teknisk kompetens som vi vet är uppskattad och till stor hjälp i föreskrivande led. Utöver den omfattande dokumentation som finns tillgänglig om produkter och byggsystem i form av byggvaru- och miljödeklarationer, beskrivningar av ljud- och brandegenskaper, certifieringar och garantier med mera, står vi också personligen till tjänst. 

Som systemleverantör kan vi alltid bidra med fakta och beräkningar, detaljerade beskrivningar av dokumenterade lösningar med lättbyggnadsteknik. Kort sagt kan vi göra skillnad i ett projekt redan vid ritbordet.

Vid entreprenörens sida
Byggoptimering är ett starkt koncept inom den projektanpassade support vi erbjuder entreprenörer. I korthet innebär det en arbetsmodell för att använda resurser och material på ett så kostnads- och miljöanpassat sätt som möjligt. Vi erbjuder dels måttanpassade produkter för att minska spill, dels effektiva logistiklösningar som säkerställer att våra produkter finns på plats vid given tidpunkt. 
 

Som en viktig del i vårt och entreprenörens miljöarbete erbjuder vi återvinning av det gipsspill som uppstår på en byggarbetsplats. Gips är 100 procent återvinningsbart och spillet återanvänds i vår produktion av nya gipsskivor. Detta är något som branschens beställare i allt större utsträckning kräver.

Din partner inom lättbyggnadssystem för hållbart byggande.

Gyproc Certifierad Entreprenör är en kvalitetssäkrad process för att minska kostnader för byggfel och säkerställa att samtliga funktionskrav uppnås.