Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Vilka är vi?

Gyproc erbjuder kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem , främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbara. Gyproc är en affärsenhet inom koncernen Saint-Gobain.

Innovation

Gyproc har under åren lanserat många innovativa lösningar. Vi fortsätter att utveckla och erbjuda hållbara innovationer och lösningar till marknaden med kunden och slutanvändaren i fokus.

En del av Saint-Gobainkoncernen

Gyproc ingår i Saint-Gobain Sweden AB, som är en del av den globala koncernen Saint-Gobain, som startade sin verksamhet 1665. Idag har koncernen cirka 170.000 anställda i 67 länder. Saint-Gobain tillverkar, förädlar och distribuerar innovativa produkter och lösningar bland annat till byggindustrin. Målet är att erbjuda komfortabla och hållbara lösningar för människor att bo, verka och leva i.

Saint-Gobain äger varumärkena Gyproc® och Glasroc®.

Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 170 000 anställda. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK.

Ett affärsområde inom Saint-Gobain

Gyproc är en del av den globala koncernen Saint-Gobain som startade sin verksamhet 1665 och har idag cirka 170.000 anställda i 67 länder.

Filmen om Saint-Gobain

Se filmen om Saint-Gobain

Saint-Gobain designar, tillverkar och distribuerar material som är nödvändiga för allas vårt välbefinnande – och för vår gemensamma framtid.