Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. Se avvikande öppettider under jul och nyår på Kundservice egen sida. ...

You are here

Vilka är vi?

Gyproc erbjuder kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem , främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbara. Gyproc är en affärsenhet inom koncernen Saint-Gobain.

Innovation

Gyproc har under åren lanserat många innovativa lösningar. Vi fortsätter att utveckla och erbjuda hållbara innovationer och lösningar till marknaden med kunden och slutanvändaren i fokus.

En del av Saint-Gobainkoncernen

Gyproc är en del av den globala koncernen Saint-Gobain, som startade sin verksamhet 1665. Idag har koncernen cirka 170.000 anställda i 67 länder. Saint-Gobain tillverkar, förädlar och distribuerar innovativa produkter och lösningar bland annat till byggindustrin. Målet är att erbjuda komfortabla och hållbara lösningar för människor att bo, verka och leva i.

Saint-Gobain äger varumärkena Gyproc® och Glasroc®

Ett affärsområde inom Saint-Gobain

Gyproc är en del av den globala koncernen Saint-Gobain som startade sin verksamhet 1665 och har idag cirka 170.000 anställda i 67 länder.

Filmen om Saint-Gobain

Se filmen om Saint-Gobain

Saint-Gobain designar, tillverkar och distribuerar material som är nödvändiga för allas vårt välbefinnande – och för vår gemensamma framtid.