Kontakt
 
Kontakta oss
Öppettider: 
Telefontid mån–fre, kl. 07:30 – 16:00. ...
  Nyhetsbrev
 
Tack för ditt intresse! För att slutföra registreringen ber vi dig att bekräfta genom att klicka på länken i det mail som har skickats till dig. Du kan alltid återkalla ditt samtycke via en prenumerationslänk i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett mail till info.gyprocse@saint-gobain.com. Du kan läsa vår personuppgiftspolicy här - Integritetspolicy och användarvillkor

You are here

Snygg design som fixar akustiken

Nya Gyptone Quattro 70 gör det möjligt att designa rum med ljusa, mjuka och inbjudande ytor utan att kompromissa på de akustiska kraven.

Den nya Gyptone Quattro 70-serien är en idealisk lösning för väggar och tak i skolor, kontor, hotell, restauranger och andra miljöer där man vill kombinera  estetisk utformning  med god akustik.  Gyptone ger en slitstark lösning med lång livslängd, minimalt behov av underhåll och därmed en attraktiv totalkostnad.

Rymd och ljus

Gyptone Quattro 70-serien gör det möjligt att utforma rum med ljusa, rena och inbjudande ytor, utan att kompromissa på ljudkraven. Skivorna har fina perforeringar, 3 x 3 mm, som ger undertaket ett stilrent utseende.

Med Gyptone Quattro 70-serien, kan du kombinera Gyptone BIG, ett fast akustiktak som ger rena, obrutna takytor som, tillsammans med Gyptone demonterbara undertak, enkelt ger tillgång till alla bakomliggande installationer.

Renare luft med Gyptone Activ’Air

Gyptone Quattro 70 och andra Gyptone produkter är baserade på gips, som är en naturligt förekommande material på jorden. Gips innehåller inga miljöfarliga eller giftiga ämnen och avger inga gaser. Dessa egenskaper är en viktig grund för ett hållbart byggmaterial. Dessutom är Gyptone försett med Activ'Air som aktivt förbättrar inomhusluften i byggnader, exempelvis i förskolor, skolor och sjukhus.

Se produktinformation