E W A L L U T I O N
Gyproc EWALLUTION Systems & Solutions

E W A L L U T I O N - Systems & Solution

Gyproc utvecklar smarta system och lösningar där vi kombinerar våra produkter på innovativa sätt. 

Kärnan i Gyprocs verksamhet är den kunskap och erfarenhet vi har byggt upp genom åren i vår position som marknadsledande leverantör av Lättbyggnadsteknik. Gyproc arbetar kontinuerligt med att utveckla nya lösningar och system som skapar en optimal kombination av effektivt och hållbart byggande. Vår nyfikenhet och närhet till marknadens olika aktörer med vars och ens specifika behov har utmanat vår förmåga att finna lösningar och system. 
 

Resultaten av vår utveckling från start och fram till idag leder oss vidare in i en spännande framtid där vi erbjuder smarta system och lösningar genom att kombinera våra produkter på nya innovativa sätt som skapar ännu bättre inomhusmiljöer. Vi kallar det EWALLUTION Systems & Solutions. 
 

Vi tillverkar alla ingående kvalitetsprodukter i vårt varumärke, helt enligt egen specifikation med full kontroll så att produkterna har samma funktioner och egenskaper som när de verifierades i Gyprocs system. Det är ytterligare en nyckel till att Gyproc, år efter år kan leverera trygga, säkra, effektiva och hållbara lösningar som oavkortat uppfyller de funktioner vi utlovar. 
 

Med EWALLUTION Systems & Solutions kan vi ytterligare möta våra kunders behov och bidra till en hållbar framtid. Det gör oss till marknadens främsta leverantör av system och lösningar inom lättbyggnadsteknik.

E W A L L U T I O N - Systems & Solution

Gyproc Klima – gipsskivor från CO2-fri produktion

Gyproc Klima gipsskivor
Gyproc Klima – gipsskivor från CO2-fri produktion

Med gips från serien Klima minskar du innerväggarnas klimatavtryck rejält.

Gyproc Klima – gipsskivor

Gyproc ErgoLite - det nya normala

Gyproc ErgoLite
Gyproc ErgoLite - det nya normala

Åtta gånger av tio kan Gyproc ErgoLite ersätta en vanlig standardgipsskiva – men med fördelarna av lägre vikt, bättre arbetsmiljö och mindre klimatpåverkan.

Gyproc ErgoLite

Gyproc ResistWall System

Gyproc ResistWall System – inbrottsskydd på ett enkelt sätt
Gyproc ResistWall System

Svårslagen lösning för enklare säkerhet. En tunnare vägglösning än traditionella inbrottsskyddsväggar med god ljudisolering.

Gyproc ResistWall System

Gyproc SlimWall System

Gyproc SlimWall - rik på yta
Gyproc SlimWall System

En smart vägg som ger mer golvyta

Gyproc SlimWall System