Jobba på Gyproc

Jobba på Gyproc

Hos Gyproc är den enskilda medarbetaren engagerad och målinriktad i sina egna uppgifter. Vi lägger stor vikt vid frihet under ansvar och på att vi har det bra på jobbet och med varandra.

Vi är stolta över den erfarenhet och kompetens som finns i vår organisation och vi sätter en ära i att ständigt utvecklas och förbättras.
 

En gränslös karriär hos Saint-Gobain

Image
Jobba på Gyproc


Gyproc är en del av del globala byggkoncernen Saint-Gobain. Vi står för en inkluderande arbetskultur som präglas av respekt och mångfald. Bli en av oss och följ med på resan mot hållbara byggnadslösningar!  Lediga tjänster inom Saint-Gobain Sweden hittar du här:
 
Lediga tjänster

Företaget

Gyproc är din partner inom lättbyggnadssystem för hållbart byggande. Gyproc i Bålsta, norr om Stockholm, utvecklar, tillverkar och marknadsför lättbyggnadssystem med gipsbaserade byggskivor till byggbranschen i Sverige. 
 

Lättbyggnadstekniken har tagit en allt större andel av byggandet år för år och Gyproc är ledande på marknaden inom lättbyggnadsteknik med gipsskivor. Tekniken omfattar byggsystem för mellanväggar, bjälklag, innertak och ytterväggar.
 

Gyproc har ca 120 anställda och omsätter ca 500 MSEK. Företagets Huvudkontor och fabrik finns i Bålsta, med försäljning i hela landet. 
 

Gyproc ingår i Saint-Gobain Sweden AB, som är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, Isover och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 166 000 anställda. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK. 
 

Integritetspolicy

När du söker jobb hos något varumärke inom Saint-Gobain Sweden strävar vi efter att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Vi behöver därför spara och behandla dina personuppgifter i samband med din ansökan. Vi månar om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg med vår behandling av dina uppgifter. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Top Employer

Top employer 2024


Saint-Gobain har tilldelats "Top Employer Global"-certifieringen av Top Employers Institute, baserat på en granskning som täcker mer än 400 olika parametrar avseende arbetsvillkor, särskilt när det kommer till HR- och karriärutvecklingsprocesser.
 

Läs mer om Top Employer

Kontakta Gyprocs HR-avdelning

Om du vill ha mer information om hur det är att jobba hos Gyproc, är du välkommen att kontakta vår HR-avdelning:
 

E-post